sâmbătă, 26 ianuarie 2013

VREI SA FACI BANI ACASA?CATEVA IDEI GASITE PE INTERNET!

Iată, aşadar, 5 idei de afaceri care te pot ajuta să faci bani acasă.

Dacă îţi place lucrul manual şi eşti priceput(ă) în a crea bijuterii, decoraţiuni interioare, obiecte din lut etc. ia în calcul posibilitatea de a vinde respectivele obiecte pe piaţa on-line. Sunt multe site-uri care acceptă, contra cost, plasarea magazinului tău virtual pe platforma lor. Listezi obiectele pe internet, primeşti banii şi trimiţi coletul către cumpărător.


Bani acasă # 2. Blogging

Nu e greu, mai ales dacă îţi place să scrii. Găseşte un domeniu despre care ai putea să scrii rânduri întregi şi treci la treabă. Pentru început poţi găsi platforme care să-ţi găzduiască gratis blog-ul. Apoi înscrie-te pentru a primi reclamă (pe Google Adsense, de exemplu). Cu cât ai mai mulţi vizitatori pe site, cu atât creşte posibilitatea ca aceştia să dea click pe respective reclame, iar tu să primeşti bani.
 

Bani acasă # 3. Asistenţă clienţi

Sunt companii care îşi exertalizează serviciile pentru clienţi. Poţi, de acasă, să preiei telefoane ale clienţilor care au nevoie de asistenţă pentru anumite produse sau au întrebări în legătură cu anumite servicii. Trebuie doar să ai experienţă în domeniul asistenţă clienţi, telefon fix şi o legătură la internet.


Bani acasă # 4. Meditaţii

Dacă eşti priceput într-un domeniu, îţi plac copiii şi ai suficientă răbdare, poţi începe să dai meditaţii. Anunţă-ţi prietenii şi/sau vecinii cu copii că pot apela la tine dacă au nevoie şi vei vedea că nu peste mult timp vei avea clienţi.


Bani acasă # 5. Translator
Ştii mai multe limbi străine şi le vorbeşti fluent? Atunci ţi-ai prinde bine o mică afacere ca translator freelancer. Multe companii au nevoie de documente comerciale sau administrative scrise sau traduse de cineva care cunoaşte foarte bine o limbă străină. Trebuie însă să ai un certificat care să-ţi ateste calităţile.


Locuri de munca

Dragii mei ,astazi m-am gandit sa vorbim despre locurile de munca.Multi dintre noi cauta un loc de munca mai ales ca situatia din Romania este una dificila.Majoritatea si-au pierdut locurile de munca,sau nu si-au gasit,iar salariile sunt si ele mici.In schimb impozitele si taxele tot cresc dar salariile raman la fel.Dupa parerea mea noi suntem inapoiati la acest capitol.Oare cum am putea schimba situatia din Romania,mai ales ca, cei din inalta conducere se gandesc la binele lor,dar oare cine se gandeste la noi.Cum am putea sa ducem tara spre alte idealuri,sa ne dam noua o sansa mai buna ???Daca ne dorim cu adevarat sa schimbam ceva sunt sigura ca putem,intotdeauna exista o speranta ,pt ca "speranta moare ultima".Dar din pacate mai sunt unii care ne fac de ras tarisoara noastra draga ,ne pateaza numele ,asa cum orice "padurea are uscaturile ei".

 Si totusi daca am stii sa pastram valoriile si comorile tarii viata noastra ar fi alta, si cu siguranta locurile de munca nu ar mai fi o problema.Dar cum "lenea (cateodata pt unii) este mare doamna" si asteptam sa cada banii din cer ,lucrurile nu isi au nici o rezolvare.Degeaba asteptam sa ne pice din cer daca nu facem nimic,pentru ca Dumnezeu nu iti baga in "sac".Romania e o tara cu multe comori ,care daca  ar fi gestionate cu cap ,am intrece alte tari care sunt inaintea noastra cu multi ani in viitor.Daca tot luam si nu mai punem resursele se termina,trebuie sa gandim altfel, sa lasam copiilor nostrii o tara demna ,puternica si "stabila"
In primul rand trebuie sa fim mandrii ca suntem romani,asa cum e tara noastra , e a noastra  cu bune si cu rele.Sa ne mandrim de ce ne-au lasat stramosii nostrii si sa valorificam fiecare particica.Dar oare cati dintre noi gandim asa?De ce sa muncim pentru un strain cand putem muncii pentru noi?
Dar pana atunci trebuie sa schimbam mentalitati,sa fim mai buni,sa ne ajutam unii pe altii sa facem un viitor mai plin de culoare .As vrea ca fiecare dintre  voi sa imi spuna (daca doreste) unde munciti ,daca aveti un loc de munca,si daca va place ceea ce faceti,sau cum am putea schimba viitorul in mai bine pentru noi?

Mai jos o sa gasiti cateva site-uri cu locuri de munca!Sper sa va fie de folos.Astept comentarile voastre.

 www.myjob.ro
 www.ejobs.ro
 www.findjob.ro
 locuridemunca.libertatea.ro
 www.bestjobs.ro
 mercador.ro/locuri-de-munca
 www.anuntul.ro/anunturi-locuri-de-munca/oferte-full-time
 www.infomunca.ro
 www.romjob.ro
 www.anofm.ro/locuri-de-munca-vacante-zilnice
 jobs.bizoo.ro
 www.mini-jobs.ro
 www.jobsinro.ro

 

joi, 24 ianuarie 2013

telefoane de ultima generatie!!

Cand vine vorba de tehnologie ,noi romanii suntem in pas .Fiecare dintre noi cred ca si-a achizitionat cate un telefon de ultima generatie.In secolul vitezei ,lumea este la picioarele tehnologiei.Cu un singur click ajungi mai repede ca gandul intr-un loc ce iti vine in minte.Asa e si cu telefoanele ,intr-un timp foarte scurt apar si intr-un timp tot la fel de scurt dispar in mainile clientilor.Logic,totul costa bani!!!La cum sunt salariile in Romania ,oare cum ne putem permite telefoane de ultima generatie?Si totusi majoritatea romanilor au un astfel de telefon.
Fiecare comerciant vine cu cate o oferta...este o mare concurenta!!Noi ne alegem cu telefoane moderne iar ei cu banii nostri.Si cand stai sa te gandesti ca un telefon nou,performant costa cat un salariu pe o luna sau poate si mai bine al unui muncitor de rand de la noi.Oare ne gandim de doua ori inainte sa-l cumparam???
Da ne gandim!Poate si de o mie de ori,dar cand tentatiile te ademenesc in capcana lor ,ne lasam dusi de val si intr-o secunda l-am achizitionat,apoi bucurosi mergem acasa ca pe urma sa realizam cate zile am muncit pentru banii care i-am dat pe telefon.Dar merita ca 'si vecinul are" si nu ne putem lasa mai prejos,din pacate asta e mentalitatea din Romania.
Ca sa va ademenesc si eu in universul telefoanelor mobile o sa va listez mai jos cateva modele performante care te fac sa pui banii jos (daca ii ai) fara sa te mai gandesti cu cata truda i-ai castigat!!!Pe urma vreau sa-mi scrieti si voi ce telefon v-ati achizitionat si daca a meritat sa da-ti bani pe el!!!???Placerile vietii sunt ispititoare,dar macar sa fie de folos!

BlackBerry Bold 9000
Allview P2 AlldroALLVIEW&GSMLAND                                                                                       samsung i8000 Omnia 2

  samsung i9300 galaxi s3                        SAMSUNG S7562 Galaxy S Duos

 NOKIA Lumia 900                         
NOKIA X3-02                     

                                           IPHONE 5



ULTIMUL !!!AM SELECTAT CATEVA TELEFOANE !ASTEPT COMENTARIILE VOSTRE DESPRE PROPRIILE VOASTRE TELEFOANE !
 
                                                  




Introducere!!!

Buna!!!M-am gandit sa creez un blog despre tot.Un blog universal, in care sa existe toate temele de discutie,tot ceea ce ne intereseaza de la :locuri de munca,moda,muzica,scoala,viata,bani,criza la alte lucruri interesante ca motive de discutat.Sper sa iasa ceva frumos .